Betaalsysteem

Betalingen op campings en recreatieparken worden vandaag de dag nog vaak verricht door middel van  munten. Toch heeft betalen met een plastic kaartje voor veel mensen de voorkeur. En dat is heel begrijpelijk. Uw gasten zijn niet meer afhankelijk van munten die steeds vooraf moeten worden gekocht.  Muntmeters die al dan niet werken om nog maar niet te spreken van de storingsgevoeligheid van deze apparaten.

Recrealab heeft de oplossing om uw betaalsysteem te automatiseren en te stroomlijnen door middel van een betaalsysteem op basis van RFID-kaarten. RFID staat voor radio-frequency identification, wat het mogelijk maakt om data op te slaan op een kaartje, chip of zelfs een sticker. 

De basis van het systeem is een betaalbare, universele unit die de kaarten kan lezen, beschrijven en de gewenste actie kan ondernemen. Tevens is er een universele bureau-unit leverbaar voor gebruik bij de receptie of entree. 

Onze units zijn universeel inzetbaar voor het betalen van bijvoorbeeld douches, speelautomaten, wasmachines en laadpalen. Ook kunnen de units worden gebruikt voor het openen van een deur of slagboom en zelfs voor het registreren van (persoons)informatie (is iemand bijvoorbeeld wel 18+?).

Standaard zijn er veel mogelijkheden in de unit aanwezig of kunnen desgewenst in een later stadium na het aanschaffen van een licentie worden geactiveerd.

Universeel en uitwisselbaar

De kracht van het Recrealab betaalsysteem schuilt in de universele opzet en de eenvoudige uitwisselbaarheid van componenten. Een unit die het ene moment nog wordt gebruikt voor het openen van een deur kan binnen één minuut worden ingezet als betaalunit voor bijvoorbeeld een douche. Een leuk en extra bijkomend voordeel is dat het mogelijk is de RFID-kaarten te voorzien van uw logo of tekst zodat u de herkenbaarheid van uw bedrijf vergroot. 

Meer weten?

Het betaalsysteem van Recrealab is volledig door onszelf ontwikkeld. Naast de standaardimplementatie is maatwerk, specifiek voor uw bedrijf, dan ook prima mogelijk. Wij denken graag met u mee in de perfecte ‘all-in-one’ betaaloplossing voor uw bedrijf.

Contactpersonen

Paul & David Kruft

0622427118 / 0654942003

btw nr: NL856712735B01
kvk: 66824850