Vijverfonteinen

Door het plaatsen van een vijverfontein van Recrealab maakt u van de vijver of waterberging bij uw bedrijfspand, park of tuin een echte eyecatcher. Eventueel uitgevoerd met uitgekiende LED-verlichting zorgt dit voor een prachtig schouwspel, zowel bij daglicht als in het donker.

Wij ontwerpen en realiseren statische fonteinen voor toepassing in grote- en kleine vijvers. De vijverfonteinen die wij ontwerpen kunnen zowel vast als drijvend worden uitgevoerd. Hierin zijn vele variaties te bedenken. Van eenvoudige vaste constructies met één pomp en sproeier tot uitgekiende drijvende constructies met meerdere sproeiers welke garant staan voor een visueel spektakel.

Van ontwerp tot realisatie

Naast het ontwerp van vijverfonteinen kan Recrealab het gehele traject voor haar rekening nemen. Van de graafwerkzaamheden en stroomvoorziening tot en met het samenstellen en programmeren van het lichtplan. Zo heeft u als opdrachtgever slechts een aanspreekpunt. 

Meer weten?

Wij denken graag met u mee over een fraaie en unieke invulling van uw vijver. Recrealab is uw partner en heeft voor (bijna) ieder budget een passende oplossing. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactpersonen

Paul & David Kruft

0622427118 / 0654942003

btw nr: NL856712735B01
kvk: 66824850