Glasvezel

Glasvezel is tegenwoordig de standaard als het gaat om datacommunicatie. Het is snel, stabiel en zeer toekomstbestendig. Bijna 90% van iedere opgeleverde internetverbinding vandaag de dag is glasvezel. Daarbij komt dat glasvezelverbindingen over het algemeen symetrisch zijn. Dit houdt in dat de upload- en downloadsnelheid hetzelfde zijn.

Wat is er dan beter dat ook de verbindingen naar de accommodaties op uw recreatiebedrijf ook gerealiseerd worden met glasvezel. Recrealab kan uw interne netwerk volledig uitvoeren in glasvezel waardoor snelheid nooit meer een probleem is. Een uitstekende en gegarandeerde basissnelheid van uw netwerk resulteert ook in snellere en stabielere wifiverbindingen.

Reparatie van glasvezels

Zeer regelmatig repareren wij ook glasvezels wanneer deze gebroken of beschadigd zijn geraakt tijdens bijvoorbeeld graafwerkzaamheden

Specialisatie

Recrealab kan u helpen bij het overstappen naar het moderne glasvezel. Of het nu gaat om één eenvoudige lijn of een geavanceerdere opstelling met honderden vezels, wij kunnen u van dienst zijn. Het aanleggen en lassen van glasvezel is specialistisch werk waarvoor Recrealab alle kennis en apparatuur in huis heeft. Bij oplevering van uw netwerk ontvangt u van ons altijd een testrapport met alle relevante informatie over uw netwerk.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over wat Recrealab voor uw bedrijf kan betekenen? Neem gerust eens contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Contactpersonen

Paul & David Kruft

0622427118 / 0654942003

btw nr: NL856712735B01
kvk: 66824850