MECHATRONICUS

David Kruft

Opgegroeid op de camping van zijn ouders was David altijd omringd met elektrakasten, printplaten, zwembadinstallaties en douchesystemen. Je zou kunnen zeggen dat de passie voor techniek er dus met de paplepel is ingegoten. Later is hij gaan werken als internationaal servicemonteur bij een grote fabrikant van industriële watersystemen. De kennis die hij hier heeft opgedaan is van onschatbare waarde binnen Recrealab.

Zijn neus voor nieuwe technieken en met name de praktische inzetbaarheid daarvan, gecombineerd met een gezonde dosis nieuwsgierigheid en enthousiasme maakt hem de ideale sparring partner voor uw project of technisch vraagstuk. Bellen met David? 

PASSIE VOOR TECHNIEK

Paul Kruft

De combinatie recreatie en techniek is een way of life voor Paul. Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de elektro- en installatietechniek is hij directeur / eigenaar geworden van een middelgrote Nederlandse camping. Nu is hij directeur / eigenaar van een kleine camping in Frankrijk. De combinatie van zijn passie voor techniek en zijn ervaring in de recreatiebranche maakt hem tot een volwaardig sparring partner. Bellen met Paul?

Contactpersonen

Paul & David Kruft

0622427118 / 0654942003

btw nr: NL856712735B01
kvk: 66824850