Fonteinen

Wat is er nou mooier dan een fontein in een waterpartij, op een plein, speelplaats of vijver? Een fontein zorgt voor leven en dynamiek en heeft een hoge entertainmentwaarde. Uw bezoekers zullen hun ogen uitkijken. Daarbij heeft een mooie fontein met name op kinderen een aantrekkelijk effect.

Recrealab realiseert fonteinen in allerlei soorten en maten. U kunt kiezen voor een standaardfontein, maar wij bedenken ook graag op maat gemaakte waterprojecten. Van klassieke, statige waterspuiters tot bewegende fonteinen en zelfs complete watershows met vele tientallen stralen en sfeervolle belichting. Recrealab is uw partner.

Spelen met water

Zoals eerder aangegeven heeft water een grote aantrekkingskracht op kinderen. Een exclusief product van Recrealab is de interactieve speelfontein. Door middel van een (waterdicht) bedieningspaneel kunnen de kinderen leuke spelletjes met de fontein spelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ‘boter, kaas en eieren’ of spelletjes om het reactievermogen te testen.

Neemt u gerust eens een kijkje bij de door ons gerealiseerde projecten om een indruk te krijgen van wat Recrealab voor u kan betekenen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Als specialist in maatwerkoplossingen kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden.

Contactpersonen

Paul & David Kruft

0622427118 / 0654942003

btw nr: NL856712735B01
kvk: 66824850