Zwembadtechniek

Zwembadtechniek is één van de hoofdpijlers van Recrealab. 

De techniek om schoon-, helder- en gezond zwemwater te maken zit in ons DNA. Of het nu gaat om onderhoud of een storing aan bestaande installaties, of een compleet nieuw project, Recrealab is uw partner. Veelal werken wij samen met uw eigen technische dienst en hanteren wij korte lijnen.

Renovatie

Ook bij een renovatie kan Recrealab u het gehele traject uit handen nemen. Samen met u bedenken wij een gedegen plan en zorgen daarna voor de uitvoering. Alle werkzaamheden worden door onze geselecteerde partners of onszelf uitgevoerd. Hierdoor bent u verzekerd van een optimaal verloop van de renovatie.

U kunt ons inschakelen voor:

  • Het vervangen van de liner en zwembadranden
  • Integreren van LED-verlichting
  • Bouwkundige aanpassingen aan uw zwembad of installatie
  • Energiezuinig en duurzaam maken van uw zwembad door middel van het toepassen van  zonnepanelen, afdekkingen en energiezuinige LED-verlichting
  • ‘Op norm’ maken van de installatie waarbij wij altijd uitgaan van de meest actuele versie
  • Automatisering; om de dagelijkse handelingen voor de zwembadbeheerder gemakkelijker te maken.

Meer weten?

Heeft u plannen om uw zwembad te renoveren of zelfs om een compleet nieuw zwembad te gaan plaatsen. Wij zijn hierin uw partner en hebben voor (bijna) ieder budget een passende oplossing. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactpersonen

Paul & David Kruft

0622427118 / 0654942003

btw nr: NL856712735B01
kvk: 66824850