Straat en speelfonteinen

“Hé mam kijk, dat is gaaf!”. Dat is de uitroep die we vaak horen als kinderen kennismaken met onze straatfonteinen.

Een straatfontein is een fontein bestaande uit een aantal in de bestrating weggewerkte sproeiers. Hierdoor nemen ze weinig ruimte in en staan ze nergens ‘in het zicht’. Een uitgekiende afwatering zorgt ervoor dat het water van de fontein direct efficiënt wordt afgevoerd en weer wordt hergebruikt in het systeem. Dit maakt de fontein circulair en daardoor duurzaam en energiezuinig. Kortom, een verantwoorde investering

Straatfonteinen van Recrealab worden veelal toegepast om met name pleinen sfeervol en dynamisch aan te kleden. De stralen kunnen (afhankelijk van de gekozen opstelling) in groepen hoger en lager gaan en geven daarmee een mooie invulling aan het straatbeeld. 

Onze specialiteit:  de speelfontein. 

De speelfontein van Recrealab is een variant van de straatfontein die speciaal ontworpen is voor maximaal speelplezier. Bij deze ‘waterpret’ fontein kunnen alle stralen afzonderlijk van elkaar bestuurd worden waardoor allerlei spannende waterpret mogelijk is. Denk hierbij eens aan onverwacht opspringende stralen, ‘gevangen’ worden in een waterruimte of zelfs een prachtige watershow met verlichting. 

Speelfonteinen zijn daardoor een uitdagend object voor spelende kinderen.  Ze komen daar zelden droog vandaan én staan garant voor uniek en origineel speelplezier.

Interactieve fonteinen

Uniek van Recrealab is ook de interactieve fontein met waterdicht bedieningspaneel waardoor de fontein veranderd in een waterspeeltoestel. Er zijn vele spellen mogelijk. Wat dacht u van een reactiespel waarbij het de kunst is zo snel mogelijk de opkomende straal ‘uit te trappen’? Maar ook denkspellen als ‘boter, kaas en eieren’ zijn populair.

Dankzij de feedback van onze klanten is deze fontein volop in ontwikkeling en breiden we de mogelijkheden steeds meer uit. Heeft u nog een leuk idee voor deze bijzondere fontein?

Meer weten?

Recrealab denkt graag met u mee over uw water(speel) project. Wij zijn uw partner en hebben voor (bijna) ieder budget een passende oplossing. Neem gerust eens contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contactpersonen

Paul & David Kruft

0622427118 / 0654942003

btw nr: NL856712735B01
kvk: 66824850